Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


 Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ  ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ .
Το Σαββατοκύριακο  5 και 6 /5/2018  στην αίθουσα  γυμναστηρίου του 4ου Γυμνασίου  της πόλης πραγματοποιήθηκε για 15η χρονιά το τουρνουά πιγκ-πογκ του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία  με το τοπικό σύλλογο επιτραπέζιας αντισφαίρισης  .

Ένα τουρνουά, που δίνει την ευκαιρία για επιπλέον αγώνες, αλλά και τη δυνατότητα σε μικρούς κυρίως αθλητές-τριες να αγωνισθούν για 1η φορά και να μπουν στο αγωνιστικό κλίμα, αφού επιτρέπεται η συμμετοχή με δελτίο και χωρίς δελτίο.
Οι αγώνες αυτοί αποτελούν διαφήμιση του αθλήματος για τη περιοχή και αξίζουν  τα συγχαρητήρια μας οι εξαιρετικοί άνθρωποι του τοπικού συλλόγου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη, που δείχνουν για το άθλημα και  διατηρούν για τόσα χρόνια αυτό το τουρνουά, που πραγματικά βοηθάει τα παιδιά, που ξεκινάνε το άθλημα.   
Έτσι η Γιαννιώτικη ομάδα συμμετείχε  και με νέους αθλητές-τριες , για την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών, αλλά και με αθλητές-τριες,  που έχουν εμπειρία αγώνων.  Οι συμμετοχές  ήταν πολλές, αν και υπήρξαν μόνο από 3 πόλεις, Καστοριά,  Ιωάννινα και Κοζάνη στις μικρές κατηγορίες.  Στους ενήλικες ήταν και από άλλες πόλεις.
Το Σάββατο 5/5 πραγματοποιήθηκαν  οι μικρές ηλικιακά κατηγορίες δηλ, των αγοριών, κοριτσιών Δημοτικού και Γυμνασίου –Λυκείου. Αναλυτικά:
Στα Αγόρια Δημοτικού :  Συμμετείχαν έξι (6) Γιαννιώτες , ο Απόστολος Κατερίνης , Χρήστος Αλεξίου, Πέτρος Γκιζάς, Γεώργιος Κοσμάς , Σπύρος Χρήστου, Φίλιππος Μανούσης και κατάφεραν να μπουν 8-άδα και οι έξι. Στο τελικό ο Γεώργιος Κοσμάς κέρδισε με 3-1 τον Ελευθέριο Καπαγιαννίδη (Σ.Ε.Α.Κοζάνης) και πήρε το χρυσό μετάλλιο, τις  2 τρίτες θέσεις  κέρδισαν οι Φίλιππος Μανούσης και Απόστολος Κατερίνης.  
Στα Κορίτσια Δημοτικού:  Συμμετείχαν  η Κατερίνα Κορδιά , Βασιλική Γκογκάκη και Ελένη Τσιώλα. Η Ελένη ηττήθηκε από την αθλήτρια της Καστοριάς με 3-1 και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, η Βασιλική κέρδισε το μικρό τελικό και πήρε το χάλκινο μετάλλιο , ενώ η Κατερίνα οριακά έχασε την 4-άδα.
Αγόρια  Γυμνασίου –Λυκείου :  Συμμετείχαν  πέντε (5) Γιαννιώτες , ο Ανδρέας  Παπαγεωργίου , Χρήστος Ντασταμάνης, Πέτρος Ακρίβης , Τηλέμαχος Χρήστου και Κώστας Λιόντος. Στο τελικό βρέθηκαν  ο Χρήστος και ο Πέτρος  , όπου νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος με 3-1  και κέρδισε το κύπελλο. Την 3η θέση κατέλαβε ο Τηλέμαχος , μαζί με αθλητή από τον Σ.Ε.Α.Κοζάνης.
Κορίτσια  Γυμνασίου – Λυκείου : Πραγματοποιήθηκε , πλην όμως  δεν υπήρξε Γιαννιώτικη συμμετοχή.
Την Κυριακή 6/5  διεξήχθησαν  οι αγώνες των ενηλίκων με δελτίο και χωρίς δελτίο άνω των  18 ετών.
Στους ενήλικες με δελτίο  στο τελικό  ο Γιαννιώτης Γεώργιος Ακρίβης κέρδισε  τον Αλέξανδρο Παναγιωτίδη από τη Κοζάνη  με 3-2  και πήρε το κύπελλο.
Στους ενήλικες  χωρίς δελτίο ο Ανδρέας Τόλιας μπήκε 4-άδα , στον ημιτελικό όμως ηττήθηκε  από τον Χρήστο Σιώπη ( Κοζάνη) με 3-2 και παρέμεινε στην 3η θέση. Νικητής στη κατηγορία αυτή  ο Γεώργιος Στεφανίδης (Κοζάνη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου