Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΚΥΡΙΑΚΉ 13/5/18 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2017-18


ΣΤΗ  ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ 13/5/18 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2017-18  ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΜΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ .
Άψογοι οικοδεσπότες  οι φίλοι μας στη Λευκάδα , με καλή διάθεση πήρανε άριστα. Τους ευχαριστούμε. Σε ένα όμορφο αγωνιστικό χώρο δόθηκαν δυνατοί αγώνες  και η ομάδα των  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων τελικά στους εναπομείναντες 2 αγώνες πέτυχε 1 νίκη  5-4 με την Λευκάδα  και 1 ήττα 5-3 με την Κέρκυρα.
Οι Γιαννιώτες αθλητές που αγωνίσθηκαν και στους δύο αγώνες είναι ο Βασίλης ΣΙΧΛΙΜΙΡΗΣ, ο Γρηγόριος ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ο Παντελής ΧΑΡΑΚΛΙΑΣ, ο Κώστας ΧΡΗΣΤΟΥ και ο  Θεολόγος ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ.   
Τα αποτελέσματα αυτά έφεραν στη 2η θέση την ομάδα της Κέρκυρας και την ομάδα μας στην 3η θέση. Η άλλη ομάδα των Ιωαννίνων Φ.Ε.Α. Βωβούσας κατέλαβε την 4η θέση.
Με δεδομένο τη δήλωση των «Κροκόδειλων» Φλώρινας για μη συμμετοχή στη τελική φάση, (Καβάλα 2/3 -6-18),  οι Φ.Ε.Α. Κέρκυρας (ως 2η ομάδα) θα εκπροσωπήσουν τη περιφέρεια μας στη τελική φάση των πρωταθλητριών ομάδων.  Στη τελική φάση των κυπελλούχων ομάδων  θα δώσουν  «παρών» οι Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων, ως φιναλίστρια ομάδα  του τελικού στο κύπελλο.
Συμπερασματικά  διεξήχθη ένα δυνατό πρωτάθλημα  και οι 7 ομάδες ήταν ανταγωνιστικές  και οι τελικές θέσεις που κατέλαβαν ήταν δίκαιες. Με ευχάριστη διάθεση όλοι οι συμμετέχοντες, απολαύσαμε τους δυνατούς αγώνες , την επικοινωνία , ήταν ένα επιτυχημένο πρωτάθλημα .
Τα  Γιάννενα έδειξαν ότι μπορούν να έχουν 2 ομάδες ανταγωνιστικές , ελπίζουμε και 3η ομάδα να δώσει το «παρών», που σημαίνει ότι υπάρχει δημοφιλία του αθλήματος στη πόλη μας και διαπιστώνουμε ότι όλο και περισσότεροι ασχολούνται με το πιγκ-πογκ. Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες στη τελική φάση (ομαδικό και ατομικά), όπου προβλέπεται πάνω από 150 αθλητές-τριες να αγωνισθούν από όλα τα μέρη της Ελλάδος.
Και του χρόνου με υγεία. - 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου