Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ



ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ , ΙΩΑΝΝΙΝΑ  22/4/18. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΩΒΟΥΣΑΣ.
Οι  Φ.Ε.Α. Βωβούσας  διεκδικούν την 4η θέση ,(και θα είναι επιτυχία), στο πρωτάθλημα  Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου και Ιονίων Νήσων  , μετά τις 2 νίκες , που πέτυχαν τη Κυριακή 22 Απριλίου με την ομάδα της Κόνιτσας 5-1 και την ομάδα της Λευκάδος 5-1.
Στον τρίτο αγώνα  ηττήθηκαν από την Φλώρινα με 5-0 . Πολύ καλές  εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Βραζιτούλης, Μακρής και Τόλιας , οι οποίοι αγωνίστηκαν και στους τρεις αγώνες , καθόσον είναι τραυματίας ο Καρατζένης. Τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Φλώρινα  -  Κέρκυρα = 5-3 ,
Κόνιτσα - Κέρκυρα = 0-5,
Φλώρινα –Λευκάδα 5-0
Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε και πάλι φέτος η Φλώρινα ( μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος),  
Η 2η θέση   διεκδικείται από τους Φ.Ε.Α Κέρκυρας και τους Φ.Ε.Α Ιωαννίνων και η κατάκτηση της θα αναδειχθεί από τους εναπομείναντες αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής  στην Λευκάδα, τη Κυριακή 13  Μαϊου. 
Πρέπει να σημειώσουμε ότι στη Πανελλήνια  τελική φάση , που θα γίνει στο κλειστό Γυμναστήριο της Καβάλας 2-3 Ιουνίου, στο ομαδικό των κυπελλούχων ομάδων θα συμμετάσχει ως φιναλίστρια ομάδα , γιατί ήταν στο τελικό με τη Φλώρινα και ηττήθηκε , οι Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων.
Σύνολο από όλη την Ελλάδα θα είναι 6 ή 7 κυπελλούχες ή φιναλίστριες ομάδες και αναμένεται η ανταγωνιστικότητα να είναι σε υψηλό επίπεδο. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το ομαδικό με τις  πρωταθλήτριες ομάδες. 
Θαυμάσιοι αγώνες πραγματοποιήθηκαν, μέχρι τώρα, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και δείχνουν το υψηλό επίπεδο όλων των αθλητών , αλλά και την αγάπη όλων των συμμετεχόντων  για το άθλημα , αφού σε όλους διακρίνεις το πάθος για τη νίκη και το πάθος αυτό κάνει τους αγώνες συναρπαστικούς.
Επίσης πρέπει να σημειώσουμε ειδικά το όμορφο οικογενειακό κλίμα, που επικρατεί σε όλους τους αγώνες, που κι’ αυτό δείχνει τον εξαιρετικό χαρακτήρα όλων των συμμετεχόντων.
Δεν σημειώθηκε καμιά αντιδικία, καμιά διαφωνία , αντίθετα κυριάρχησε η ευγένεια, το ήθος, ο αλληλοσεβασμός.
Ακόμη, πρέπει να σημειώσουμε, ό,τι στο πρόσφατο 3ο  ατομικό τουρνουά Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη αθλητές του πρωταθλήματος μας κατέλαβαν πρώτες θέσεις  και αρκετά μετάλλια στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες και αυτό δείχνει την ποιότητα των αθλητών , αλλά και του τοπικού περιφερειακού  πρωταθλήματος. 
Από τη πόλη των Ιωαννίνων φέτος δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα 2 ομάδες και αν προσθέσουμε την ομάδα της Κόνιτσας , ο Νομός έχει τρεις συμμετοχές.
Σημαντικό γιατί δείχνει  τη δημοφιλία του αθλήματος στη περιοχή μας και οι πληροφορίες λένε ότι από τη  νέα αγωνιστική χρονιά –πρώτα  ο Θεός – θα υπάρξει και 3η ομάδα που θα δηλώσει συμμετοχή από τη πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου