Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΡΟΙΑΣ 21/22-4-2018


  ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Α.Σ.  Φ.Ε.Α ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Με 7 αθλητές και 1 αθλήτρια  ο Α.Σ.  Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  Ιωαννίνων  ήταν και στη Βέροια. Μέσα σε γιορτινή Πασχαλινή ατμόσφαιρα, αφού τη Ανάσταση τη γιορτάσαμε μόλις πριν 2 εβδομάδες, διεξήχθησαν οι αγώνες. Σαράντα τέσσερα (44) σωματεία από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν  στο ανωτέρω open, που σημειωτέον ήταν  το τελευταίο της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς
 Με ποιότητα  στις εμφανίσεις τους οι Γιαννιώτες αθλητές , αλλά όχι με πληρότητα από όλους, η οποία  κερδίζεται με περισσότερη  δουλειά , πράγμα το οποίο πρέπει να γίνει κατανοητό από τον  κάθε αθλητή-τρια , ήταν ανταγωνιστικοί. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Στους  Μίνι Παμπαίδες ο Σπυρίδων Χρήστου  κατετάγη  6ος αφού ηττήθηκε με 3-2  στον καθοριστικό νοκ-άουτ αγώνα για την είσοδο στην 4-άδα. 
Στους παμπαίδες  ο Χρήστος Κοντοδήμας πέρασε τον όμιλο του ως 2ος , συνολικά πέτυχε 2 νίκες 4 ήττες. Ο Γεώργιος  Κοσμάς  2ος στον όμιλο του , πέτυχε 3 νίκες και 4 ήττες και ο Άγγελος  Ντρούβας  3ος στον όμιλο του, πραγματοποίησε 3 νίκες , 4 ήττες.
Στις Κορασίδες η Ελεάνα Παπαδοπούλου 3η στον όμιλο της πραγματοποίησε 2 νίκες 4 ήττες   και
Στους Παίδες ο Γιάννης Κουντούρης  2ος στον όμιλο του , προχώρησε στην 16-άδα , πέτυχε  3 νίκες,  5 ήττες. Ο Άλκης Χριστοδουλίδης  έμεινε 3ος στον όμιλο του,  πραγματοποιώντας  2 νίκες 5 ήττες και ο Μάριος Κοραντζόπουλος , που συμμετείχε για 1η φορά   σε open , έμεινε 3ος στον όμιλό του πετυχαίνοντας  3νίκες και 5 ήττες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου