Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

10/11 ΜΑΡΤΙΟΥ, OPEN ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 10/11 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ OPEN, Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ . ΧΑΛΚΙΝΟ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ  ΣΤΟΥΣ ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ.
Πάνω από 40 σωματεία συμμετείχαν στο ανωτέρω open, όμως μόνο 18 σωματεία  κατέκτησαν μετάλλια.
Συγχαρητήρια στους Γιαννιώτες αθλητές για τις εξαιρετικές εμφανίσεις  και το χάλκινο μετάλλιο, αλλά συγχαρητήρια  και στην πρωταγωνίστρια ομάδα της Φλώρινας για την εμβληματική πρωτιά της με τα επτά (7) μετάλλια. Η καλύτερη ομάδα του τουρνουά, ξεπέρασε όλες τις πάλαι ποτέ «μεγάλες δυνάμεις» του πιγκ-πογκ  και απέδειξε ό, τι  η περιφέρεια μπορεί να πρωταγωνιστεί και να κάνει πρωταθλητισμό.  

Στους Παμπαίδες  ο Γεώργιος Κοσμάς  και ο Χρήστος Κοντοδήμας πέρασαν ως 2οι των ομίλων  στη φάση των νοκ-άουτ. Οριακά χάθηκε η είσοδος στους  «16»   και για τους  δύο με το ίδιο σκορ 3-2. Κατέλαβαν  την 19η και 20η θέση αντίστοιχα  στους  45 αθλητές. 
Στους Παίδες  ο Γιάννης Κουντούρης  2ο φαβορί στο όμιλό του , νίκησε το 1ο φαβορί του ομίλου, τον αθλητή του Δ.Α.Ταύρου Λαυρέντιο Καραμέτο με 3-1 και ως 1ος  από τον όμιλο πέρασε στη φάση των νοκ-άουτ. Στο 1ο αγώνα νοκ-άουτ ηττήθηκε με  3-0 (11-6), (12-10) και (13-11). Τελικά κατέλαβε την 25η θέση στους 60 αθλητές με 6 νίκες και 2 ήττες συνολικά. Πρέπει να αναφερθεί  ότι ο αθλητής Καραμέτος στη συνέχεια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης ο Γεώργιος Λισγάρας  βγήκε 3os στον όμιλο του, στη συνέχεια με 4 νίκες και 4 ήττες κατέλαβε την 39η θέση.    
Ήταν το καλύτερο πανελλήνιο ανοικτό τουρνουά των τελευταίων ετών , γιατί οι άνθρωποι που το διοργάνωσαν , έβαλαν όλο το πάθος, το μεράκι τους , την ψυχή τους , έβγαλαν πολύ αγάπη και φιλοξενία  και σωστή διαχείριση σε όλα τα θέματα. Το ήθελαν χρόνια αυτό το Πανελλήνιο τουρνουά.
Συγκεκριμένα
α       το πρόγραμμα  κύλησε τόσο ομαλά και γρήγορα, ώστε  και την 1η ημέρα , αλλά και την 2η ημέρα να μην σημειωθεί καμιά καθυστέρηση και να υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και επικοινωνία και έγκαιρη αναχώρηση.
β       οι κερκίδες ήταν συνέχεια γεμάτες , η προσέλευση του κοινού εκπληκτική, παπούδες , γιαγιάδες ,γονείς αλλά και πολλοί φίλοι, γνωστοί των αθλητών ήταν εκεί και δημιούργησαν θαυμάσια ατμόσφαιρα , πρωτόγνωρη για το άθλημα μας. 
γ        Για τη  φιλοξενία τι να πει κανείς , εξαιρετική ως θαυμάσια , πάντα με το χαμόγελο όλοι τους , τους ευχαριστούμε,  δεν μετράνε οι υλικές προσφορές σε  ένα open , μετράει η καλή  διάθεση, στο σημείο αυτό υπάρχει η διαφορά.
δ       Το γήπεδο εξαιρετικό με τα 16 τραπέζια, λειτουργικό  και «ζεστό», δεν υστερούσε σε τίποτε από τα λίγο μεγαλύτερα κλειστά γυμναστήρια.
Ας αναφέρουμε όμως αναλυτικά  και τα μετάλλια για κάθε σωματείο:
1η) Η Φλώρινα  με επτά (7) μετάλλια δηλ. 3 χρυσά , 1 ασημένιο και 3 χάλκινα, 2 ) Η Ελευσίνα , ο Εθνικός Αλεξ/πολης , ο Γ.Α.Ο.Πειραιά με  τρία (3) μετάλλια δηλ. 1 χρυσό, 1 ασημένιο, και 1 χάλκινο. 3)  Ο Ολυμπιακός  με δύο (2) μετάλλια δηλ. 1 χρυσό και 1 ασημένιο , 4) Η Καβάλα με δύο (2) μετάλλια δηλ, με 1 χρυσό και 1 χάλκινο, 5) Ο Φάρος  Αλεξ/πολης με 1 χρυσό, ο Α.Ο.Ταυταύλα  με 1 χρυσό, 6) Η ΧΑΝΘ με 1 ασημένιο, η  Ορεστιάδα με 1 ασημένιο, 7) Ο Α.Σ.Φ.Ε.Α  Ιωαννίνων με 1 χάλκινο , ο Απόλλων Καλαμαριάς  με 1 χάλκινο, τα Χανιά με 1 χάλκινο, ο Παναθηναϊκός με 1 χάλκινο, ο Δ.Α.Ο.Ταύρου με 1 χάλκινο, ο Α.Ο.Ελληνικού με 1 χάλκινο, ο Εύοσμος με 1 χάλκινο και ο Α.Σ. Ρουφ 80 με 1 χάλκινο.  









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου