Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

‘’ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ‘’ ΓΙΑ ΤΟ Α΄ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΝ 27/1/18, ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.


Ο Α.Σ.  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων μπορεί να έχασε την άνοδο για την Β΄εθνική , παρέμεινε βέβαια στο Α΄Τοπικό, που δεν υστερεί της Β΄εθνικής , αλλά κέρδισε πιο σημαντικά πράγματα , γιατί ‘’ κατεβαίνοντας ανεβαίνεις’’.
Το Σάββατο  27/1/2018  στη Θεσσαλονίκη για τη τελευταία αγωνιστική έδωσε 3 αγώνες πέτυχε 1 νίκη , 2 ήττες. Συγκεκριμένα κέρδισε τη Καβάλα 4-2 , ηττήθηκε από τον Α.Σ.Πέρα με  4-3 και από την Αλεξ/πολη με 4-1. Καλές εμφανίσεις , όχι όμως σε διάρκεια. Ο κ. Daskalov χρησιμοποίησε  τους Γιάννη Κουντούρη, Γεώργιο Ακρίβη, Χρήστο Κίτσο και Αλέξανδρο Παναγιωτίδη.
Συγχαρητήρια στις ομάδες που κέρδισαν την άνοδο, (Βέροια , Πέρα , Φάρος Αλεξ/πολης),  ήταν οι καλύτερες , γιατί έδειξαν διάρκεια και  συνοχή , χωρίς ‘’παλινωδίες’’ στην αγωνιστική τους συμπεριφορά.
Ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με ισάξιες σχεδόν όλες τις ομάδες,  που θα πρέπει όμως να αλλάξει (όχι σ’ αυτή η κατηγορία μόνο, αλλά σε όλες), ο τρόπος πραγματοποίησης των 3 αγώνων σε  2  για  κάθε συγκεντρωτική αγωνιστική, γιατί έτσι θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη άνοδο στην αγωνιστική ποιότητα. Βέβαια θα υπάρξει χρονική επιμήκυνση των αγωνιστικών επιπλέον σε 2 Σ.Κ. Εξαρτάται τελικά τι επιθυμούμε , την ταλαιπωρία των 3 αγώνων και τη δύσκολη επιστροφή, η την ποιοτική διεξαγωγή των αγώνων.
Στη Φλώρινα την ίδια ημέρα η γυναικεία ομάδα των Ιωαννίνων  αντιμετώπισε αρχικά τη πρωτοπόρο τοπική ομάδα Ο.Ε.Α.Φλώρινας και ηττήθηκε με 4-0, στη συνέχεια την ομάδα της Κοζάνης από την οποία ηττήθηκε  με 4-1. Στους 2 αγώνες αγωνίσθηκαν η Δανάη Χριστοδούλου , η οποία έκανε πολύ καλές εμφανίσεις (1 νίκη, 3 ήττες), αν και προέρχεται από τραυματισμό, η Αλεξάνδρα Γκογκάκη και η μικρή Βασιλική Γκογκάκη η οποία ήταν παρούσα , δηλώθηκε , αλλά δεν αγωνίσθηκε.  Τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη θα γίνει η τελευταία αγωνιστική.  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου