Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Α ‘ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Κυριακή 14 /1/2018

ΑΜΥΔΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ στη Β’ Εθνική του  Α.Σ  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων . Όταν ο  ήλιος δύει σ’ ένα τόπο,  ταυτόχρονα ανατέλλει σε κάποιον άλλο τόπο δίνοντας το φως.
Στη προτελευταία συγκεντρωτική αγωνιστική, (δόθηκαν όπως πάντα 3 αγώνες), η ομάδα των Ιωαννίνων πέτυχε 1 νίκη και 2 ήττες.
Η νίκη (4-0) πραγματοποιήθηκε απέναντι στην ομάδα του Α.Σ.Ε.Α Δράμας χάνοντας μόνο 1 σετ όλη η ομάδα, αντίθετα  η  μια ήττα (4-0) έγινε με την πρωτοπόρο Βέροια χάνοντας τα παιγνίδια με 3-2 και 3-1.

Η 2η ήττα  (4-3 ) οριακά, με τον Απόλλωνα Βόλου.
Αγωνίστηκαν εξαιρετικά και με πάθος για τη νίκη , οι Κίτσος Χρήστος , Κουντούρης Γιάννης και Ντασταμάνης Χρήστος, μια ανανεωμένη ομάδα με τη σημαντική επισήμανση ότι έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από όλες τις ομάδες της κατηγορίας, μαζί με τον  Αίαντα Εόσμου.
Επίσης πρέπει να επισημανθεί ότι δεν είναι σωστό να δίνονται 3 αγώνες σε κάθε αγωνιστική γιατί
α       Βλάπτει το άθλημα, αφού είναι αρνητικό για τη παρακολούθηση των αγώνων , δεν υπάρχει αρχή και τέλος για ένα φίλαθλο ,
β       Οι  αθλητές   παραμένουν από την 10.00 ώρα μέχρι -κατά μέσο όρο- 18.00 ώρα στο γήπεδο , (σύνολο 8 ώρες), μερικές φορές βέβαια περισσότερο και είναι κατανοητό σε όλους τα προβλήματα, που δημιουργούνται και
γ        Η επιστροφή των ομάδων γίνεται περισσότερο δύσκολη και προβληματική.  
Η πρόταση είναι το ανώτερο  για 2 αγώνες , αφού αν κριθούν τα αποτελέσματα  με 4-0 σε 2,5  ώρες έχουν τελειώσει, αν κριθούν με διαφορετικό σκορ το πολύ να παραμείνουν συνολικά για 4-5 ώρες.
Θα είναι διαφορετική η ψυχολογία όλων δηλ.  αθλητών, προπονητών, διαιτητών , επιδιαιτητών και φιλάθλων που δεν έρχονται όμως με αυτό τον τρόπο , που γίνονται οι αγώνες.   
Σήμερα, στη περίπτωση που το αποτέλεσμα κριθεί στο 4-3 και με τα επιμέρους παιγνίδια στο 3-2, (έγινε αυτό  τη Κυριακή στο αγώνα Εύοσμος –Καστοριά o αγώνας  είχε διάρκεια 3,5 ώρες) , οι 2 ομάδες είχαν να δώσουν άλλους 2 αγώνες. Τα συμπεράσματα  είναι εύλογα.  
 «Η φωτογραφία  είναι από το τελικό των Γυμνασίων –  Ν. Ιωαννίνων (Δεκέμβριος 2017) και αντιμέτωποι ήταν  ο Χρήστος Ντασταμάνης με τον Γιάννη Κουντούρη.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου