Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Της 4ΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗ 17/12/2017.

‘’ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ’’ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ Α’ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Της 4ΗΣ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗ 17/12/2017.
3 ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΑΝΔΡΕΣ ( ατυχής τραυματισμός του Γεωργίου Ακρίβη στο 1ο αγώνα )  ΚΑΙ  1 ΝΙΚΗ , 1 ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ.   
Στα Ιωάννινα τη Κυριακή 17/12 διεξήχθησαν οι αγώνες  των έξι (6) Ανδρικών ομάδων για την 4η συγκεντρωτική αγωνιστική και ολόκληρη η  αγωνιστική της Β΄εθνικής Γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο του 10ου Γυμνάσιου.
Οι αγώνες των άλλων 4  ομάδων διεξήχθησαν  την ίδια ημέρα στη πόλη της Καβάλας.  
Χαρακτηριστικά της αγωνιστικής : Οι εύκολες νίκες που πέτυχε η Βέροια και προχωρά ακάθεκτη, η εκπληκτική πορεία τις τελευταίες 2 αγωνιστικές του Α.Σ.Φάρου Αλεξ/πολης ο οποίος πέτυχε άλλες  3 νίκες και θέτει πλέον υποψηφιότητα για τις προνομιούχες θέσεις.
Παρόλο τις τρεις (3) ήττες που υπέστη ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων παραμένει στην 3η θέση. Συμπέρασμα όλες οι ομάδες θέτουν υποψηφιότητα για την άνοδο.
Στις Γυναίκες η ομάδα της Φλώρινας είναι χωρίς αντίπαλο για την 1η θέση, σε ένα πρωτάθλημα  που δυστυχώς συμμετέχουν μόνο 5 γυναικείες ομάδες.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την Ανδρική ομάδα του  Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων:
1ος  αγώνας  ‘Αδωνις Ευόσμου  - Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων    =  4-1    
Στο  1ο παιγνίδι ο Αθανάσιος Θωμά κέρδισε με 3-2 και στη διάρκεια του 2ου παιγνιδιού ο Γεώργιος Ακρίβης τραυματίστηκε , ο οποίος κι’ έχασε άνευ αγώνα το επόμενο  παιγνίδι
2ος  αγώνας  Γ. Σ. Βόλου  - Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων   =    4-0
Τα  3  από τα  4   παιγνίδια , έληξαν με το σκορ  3-2  
3ος αγώνας  Καστοριά -  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων       =       4-2 
Ο  προπονητής της ομάδας κ. Georgi χρησιμοποίησε στους ανωτέρω 3 αγώνες τους Αθανάσιο Θωμά, Γεώργιο Ακρίβη, Χρήστο Ντασταμάνη, Χρήστο Κίτσο και Ιωάννη Κουντούρη. Ο  Δημήτρης Ζούμπας ήταν αναπληρωματικός , αλλά δεν αγωνίσθηκε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την Γυναικεία ομάδα :
Άδωνις Ευόσμου  -   Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων       =    4-1     και
Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων – Φάρος Αλεξ/πολης     =    4-2

Στο πάγκο της ομάδας κάθισε ο προπονητής κ. Μιχάλης Τολίδης και χρησιμοποίησε τις αθλήτριες  Ελεάνα Παπαδοπούλου, Βασιλική Νούση και Δανάη Χριστοδούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου