Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ Κ. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/10/2017  ΕΓΙΝΕ  Η 1Η  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. 1 νίκη , 2 ήττες  οι Φ.Ε.Α.Βωβούσας.
Επτά (7) ομάδες δήλωσαν φέτος(2017-18) συμμετοχή σ’ αυτό το ενδιαφέρον  πρωτάθλημα και κύπελλο,  που δίνει τη δυνατότητα στους ενήλικες φίλους του πιγκ-πογκ να συνεχίσουν την αθλητική τους δραστηριοποίηση και μέσα από αγώνες.
Από τα Ιωάννινα συμμετέχουν δύο ομάδες, οι Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων και οι  Φ.Ε.Α.Βωβούσας κι’ αυτό δείχνει μια δυναμική. Οι άλλες πέντε (5) ομάδες είναι της Φλώρινας, Λευκάδας, Κέρκυρας, Κοζάνης και Κόνιτσας.
Η κάθε ομάδα συγκροτείται συνήθως από  αθλητές κατοίκους της πόλης , ίσως της ευρύτερης περιοχής, είτε έχουν αγωνισθεί στο παρελθόν σε κάποια ομάδα, (έχουν δηλ. δελτίο), και είναι άνω των 40 ετών, είτε είναι ενήλικες (άνω των 18 ετών) και δεν έχουν αγωνισθεί επίσημα σε κάποια ομάδα.
Βέβαια, χωρίς να υπάρχει κάποια παρατυπία, αυτό καταστρατηγείται και έτσι υπάρχουν εκτός της περιφέρειας «ενισχύσεις» , που μπορούν μεν να δίνουν τη δυνατότητα καλών αγώνων στους αντιπάλους με παίκτες, που έχουν αγωνισθεί σε υψηλότερες κατηγορίες, ταυτόχρονα όμως δημιουργείται  από την αρχή μια ανισότητα, και λειτουργεί αρνητικά στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος  και του κυπέλλου , γιατί τα πρωταθλήματα αυτά ξεκίνησαν με διαφορετική φιλοσοφία, επομένως χάνεται μάλλον ο προσανατολισμός. Ίσως, αν οι αθλητές αυτοί χρησιμοποιούνται μόνο στη τελική φάση,  (εκεί θα έχει νόημα η συνδρομή τους)  - εφόσον θα επιτυγχάνεται η 1η θέση  -  με τοπικούς αθλητές , θα έλυνε το θέμα, κατά την άποψη μας , με τον σωστό τρόπο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης  συγκεντρωτικής αγωνιστικής: (3 )αγώνες
1ος  αγώνας: Κροκόδειλοι Φλώρινας -  Φ.Ε.Α.Βωβούσας      =    5-0
2ος αγώνας : Φ.Ε.Α.Βωβούσας   - Απροπόνητοι Κοζάνης     =   5-3
3ος αγώνας : Τρίτωνες Κόνιτσας -  Φ.Ε.Α.Βωβούσας            =   5-2 


Καλή αγωνιστική χρονιά  με υγεία .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου