Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ 27ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Τη Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 από την 19.00 μέχρι 21.30 ώρα ο σύλλογος μας συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στη γιορτή λήξης του 27ου Δ.Σ , προσκεκλημένος από τη Δ/νση του σχολείου.  
Από τα  μεγαλύτερα σχολικά συγκροτήματα της πόλης μας με πάνω από 350 μαθητές-τριες πραγματοποίησε και φέτος μια καταπληκτική πρωτοπόρο γιορτή, με αθλητικές, μουσικές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Ο σύλλογος μας με την αθλήτρια του Ελεάνα Παπαδοπούλου και τον προπονητή  Θεολόγο Καπετανίδη συμμετείχαν για 2,5 ώρες στην ανωτέρω γιορτή, που περιελάμβανε και παρουσιάσεις διαφόρων αθλημάτων. Υπ’ όψιν από το συγκεκριμένο σχολείο στις ακαδημίες του συλλόγου μας αθλούνται  7 αθλητές-τριες, οι οποίοι φυσικά έδωσαν το παρών με τη ρακέτα τους και έπαιξαν με τους  συμμαθητές τους.  Από το τραπέζι του πιγκ-πογκ , (το σχολείο έχει 3 δικά του τραπέζια και στη γυμναστική τα παιδιά παίζουν πιγκ-πογκ), πέρασαν δεκάδες μαθητές-τριες, γνωρίζοντας έτσι λίγο καλύτερα το άθλημα.
Η Ελεάνα ακούραστη έδειχνε στους συνομήλικους της τα βασικά χτυπήματα σε συνεργασία με το προπονητή. Αλλά και αρκετοί μεγάλοι ήρθαν και αντάλλαξαν  μπαλιές , όπως και η ομάδα των εφήβων της κωπηλασίας των Ιωαννίνων, που πρωταγωνιστεί πανελλήνια ήρθε και έπαιξε πιγκ-πογκ.
 Συμπέρασμα, η δημοφιλία του αθλήματος μας έχει μεγαλώσει και με  τις  όμορφες εκπλήξεις, που επιφυλάσσει ο σύλλογος μας για το άμεσο χρονικό διάστημα θα πάει ακόμη ψηλότερα.
Συγχαρητήρια στη Δ/ντρια του Σχολείου,  στο Γυμναστή , αλλά και σε όλους τους Εκπαιδευτικούς για τις υπέροχες πρωτοβουλίες τους και την όλη προσπάθεια τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου