Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΣΤΗΝ 16-ΑΔΑ Η ΕΛΕΑΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΗΝ  16-ΑΔΑ Η ΕΛΕΑΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟ 3-ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ( 3,4,5/6/2017) στο Δερβένι –Κορινθίας.
Στο ατομικό αγώνισμα: Αν και πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις η Γιαννιώτισσα αθλήτρια, έφτασε τελικά μόνο στην 16-άδα , ηττήθηκε για την 8-άδα από την Ευγενία Καραθανάση της Α.Ε.Κ η οποία έφτασε στο τελικό και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.
Εξαιρετική πορεία της Γιαννιώτισσας αθλήτριας, ( της αξίζουν συγχαρητήρια), γιατί  και φέτος, όπως και πέρυσι,  έφτασε  στο τελικό των open , αλλά και στη τελική φάση της κατηγορίας της ανάμεσα στις 26  καλύτερες παγκορασίδες. 
Στο διπλό αγώνισμα: αγωνίσθηκε με την αθλήτρια της Καβάλας την Δημητριάδη. Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι δύο αθλήτριες,  πέτυχαν 1 νίκη  και έφτασαν 8-άδα, για την 4-άδα αποκλείστηκαν  από τις παγκορασίδες του Ολυμπιακού .

 ( Η φωτογραφία είναι από τη εβδομάδα  προπόνησης  του συλλόγου Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων , που ήταν παρών  ο διακεκριμένος προπονητής και καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών (Τ.Ε.Φ.Α.Α) κ. Άγγελος Μακρής.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου