Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 13-5-2017 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-5-2017 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Με τη συμμετοχή δέκα οκτώ (18) ομάδων  και με τη διαδικασία των νοκ-άουτ διεξήχθησαν οι αγώνες.
Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α Ιωαννίνων στο 1ο αγώνα , ουσιαστικά αγωνιζόμενος για την 8-άδα με εμβληματική εμφάνιση  νίκησε τον ΠΑΣ ΕΧΕΔΩΡΟ-Σίνδου με 4-3 και προχώρησε στην επόμενη φάση. Η νίκη αυτή αποκτά σημασία, καθόσον η ομάδα της Σίνδου πρωταγωνίστησε - τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Βορ. Ελλάδος και η ομάδα των Ιωαννίνων συμμετείχε στο Α΄Τοπικό Βορ. Ελλάδος.

Στον  επόμενο (2ο ) αγώνα, ( ο νικητής θα περνούσε 4-άδα), η  ομάδα των Ιωαννίνων αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια ομάδα της Β΄Εθνικής Βορ. Ελλάδος τη ΧΑΝΘ. Με τους 2 από 4 βασικούς της αθλητές να αγωνίζονται, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ‘’αγκομάχησε’’ να νικήσει  με 4-1 τον Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  κερδίζοντας οριακά σχεδόν όλα τα παιγνίδια.
 Οι υπέροχες εμφανίσεις, που πραγματοποίησαν  οι Γιαννιώτες αθλητές, τους ανέδειξαν σε πρωταγωνιστές, ανεξάρτητα αν δεν προχώρησαν μέχρι την 4-άδα ή τον τελικό. Στην αποστολή συμμετείχε, αλλά δεν αγωνίστηκε , και ο αθλητής Χρήστος Κίτσος μαθητής Λυκείου .   Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
 1.- Φ.Ε.Α .Ιωαννίνων    -  ΠΑΣ ΕΧΕΔΩΡΟΣ  Σίνδου   =   4-3
Αγωνίσθηκαν:  Γεώργιος Ακρίβης (2 ήττες), Αλέξανδρος Παναγιωτίδης ( 1 νίκη, 1 ήττα), και Αθανάσιος Θωμά (2 νίκες). Στο διπλό πέτυχαν τη νίκη οι Ακρίβης/Παναγιωτίδης κερδίζοντας μ 3-2.
2.- Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  - ΧΑΝΘ   =  1-4

Αγωνίσθηκαν:  Γεώργιος Ακρίβης (2 ήττες), Αλέξανδρος Παναγιωτίδης (1 νίκη, 1 ήττα), και Αθανάσιος Θωμά (1 ήττα).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου