Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2/2017.Προκριματική φάση παίδων

 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2/2017.
Συγχαρητήρια σε όλους τους Γιαννιώτες αθλητές για την αγωνιστικότητα τους, τις εμφανίσεις τους, (νίκες και ήττες), στη προκριματική φάση των παίδων. 104 αθλητές προσπάθησαν για τις 5 προκρίσεις της τελικής φάσης.
Ανάμεσα τους και οι επτά (7) Γιαννιώτες.

1 Ο Ανδρέας Παπαγεωργίου (Β’ Γυμνασίου) , 4ο φαβορί στο όμιλό του,  τερματίζει 2ος  με 2 νίκες και 1  οριακή ήττα  με 3-1 από τον 1ο του ομίλου, έτσι  χάνει την είσοδο του στη φάση των νοκ-άουτ.
2 Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Γ΄Γυμνασίου), 4ο φαβορί  στον όμιλο του τερματίζει 2ος  με 2 νίκες και 1 ήττα από τον 1ο του ομίλου χάνει την είσοδο του στη φάση των νοκ-άουτ.
3 Ο Γεώργιος Λισγάρας (Α΄Γυμνασίου) 2ο φαβορί στο όμιλο του, παραμένει 2ος , δεν περνάει στην επόμενη φάση.
4 Ο Χρήστος Ντασταμάνης  (Α΄Γυμνασίου) 5ο φαβορί των προκρίσεων, αφού πέρασε 1ος από τον όμιλο του στη συνέχεια  ηττήθηκε με 3-0 και έχασε τη πρόκριση από αθλητή της Γ΄ Γυμνασίου.
5 Ο Γιάννης Κουντούρης (Α΄Γυμνασίου) , πέρασε 1ος από τον όμιλο του , ηττήθηκε οριακά με 3-1 από αθλητή Γ ΄Γυμνασίου , το  3ο φαβορί των προκρίσεων και έχασε την πρόκριση.
6 Ο Γεώργιος Φίλης  (Β΄Γυμνασίου), 4ο  φαβορί του ομίλου, παρέμεινε 4ος δεν κατάφερε να συνεχίσει και
7  Ο Δημήτρης Ζούμπας (Γ΄Γυμνασίου) δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με 2 νίκες και 1 ήττα.
Διανύοντας –από τις λίγες ομάδες πανελλήνια - πάντα τα 570 χιλιόμετρα (μετά επιστροφής) για Θεσσαλονίκη, με το ανάλογο πρωϊνό ξύπνημα και αγωνιζόμενοι πάντα εκτός έδρας, στις ηλικιακές προκριματικές φάσεις , οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι επιτυχία, αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες αυτών των αθλητών.

Και αν επιστρέψουμε στα 11 χρόνια συμμετοχής του Α.Σ. Φ.Ε.Α Ιωαννίνων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και δούμε τις   προκρίσεις για τις τελικές φάσεις , που έχουν πάρει οι  Γιαννιώτες αθλητές αντιμετωπίζοντας συνέχεια τις ανωτέρω δυσκολίες,  γίνεται αντιληπτό ότι όλοι οι αθλητές-τριες διαχρονικά  δεν εγκαταλείπουν το όνειρο τους, τη προσπάθεια για την επιτυχία, για τη πρόοδο τους   και με τη  ψυχή τους εξουδετερώνουν  τις όποιες δυσκολίες .     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου