Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΗΠΕΙΡΟΥ - ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (Φλώρινα 30 Οκτωβρίου 2016).

Άξια κυπελλούχος η ομάδα της Φλώρινας.
Τη Κυριακή 30/10 στην ακριτική και όμορφη Φλώρινα διεξήχθησαν οι ανωτέρω αγώνες κυπέλλου. Ένας μαραθώνιος αγώνων, από 10.00 ώρα έναρξης μέχρι  19.00 ώρα λήξης και απονομής κυπέλλου και μεταλλίων.

Κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα της Φλώρινας για μια ακόμη χρονιά . Έστω και δύσκολα κατάφερε να κερδίσει στο τελικό τους «Τρίτωνες» Κόνιτσας με 4-2, (εντυπωσιακή η απόδοση των παικτών της Κόνιτσας). Στο μικρό τελικό νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Κέρκυρας σε βάρος των Ιωαννίνων με 4-2 . Δύσκολη η νίκη , αλλά δίκαιη, (επίσης εξαιρετική η απόδοση των παικτών της Κέρκυρας).
Οι τρεις νικήτριες ομάδες ,(Φλώρινα, Κόνιτσα και Κέρκυρα), έδειξαν να υπερέχουν στις λεπτομέρειες και κατάφεραν να φθάσουν στα μετάλλια  και τους αξίζουν συγχαρητήρια.  Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν έφθασε σε  καλή απόδοση, επομένως φυσιολογικά ηττήθηκε στα καίρια παιγνίδια και τέθηκε  εκτός μεταλλίων.  Επόμενος στόχος θα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα, που  ξεκινάει τη 13η  Νοεμβρίου με τη 1η αγωνιστική στη πόλη της Φλώρινας και προμηνύεται να είναι συναρπαστικό.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τα Ιωάννινα:
Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων – Απροπόνητοι Κοζάνης  = 4-2
Τρίτωνες Κόνιτσας – Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων = 4-1
Μικρός τελικός :  Φ.Ε.Α.Κέρκυρας –Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων = 4-2

Με την ομάδα των Ιωαννίνων  αγωνίσθηκαν:  Βραζιτούλης Νικόλαος, Καπετανίδης Θεολόγος , Καρατζένης Χρήστος , Τόλιας Ανδρέας και Χρήστου Κώστας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου