Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015.

ΜΕΓΑΛΟΣ  ΤΕΛΙΚΟΣ:    ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -  Φ.Ε.Α.ΚΕΡΚΥΡΑΣ   = 4-0
ΜΙΚΡΟΣ      ΤΕΛΙΚΟΣ: ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ – Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ = 0-4
Κυπελλούχος ομάδα Κροκόδειλοι Φλώρινας
2η Φ.Ε.Α.Κέρκυρας
3η Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων
Στα Γιάννενα, στην αίθουσα του συλλόγου μας, την Κυριακή 15-11-2015  διεξήχθησαν οι αγώνες  κυπέλλου της περιφέρειας μας. Ένας πραγματικά μαραθώνιος πιγκ-πογκ. Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωϊ 10.00 και τελείωσαν το απόγευμα την 19.00. Συμμετείχαν έξι ομάδες  και είκοσι πέντε αθλητές. Από την αρχή θεωρούνταν ως φαβορί για τη κατάκτηση του κυπέλλου η ομάδα της Φλώρινας με τη προσθήκη δύο εξαιρετικών αθλητών  από την Αθήνα, που μπορεί να θεωρείται τιμή να τους αντιμετωπίζεις, πλην όμως κάνουν αισθητή τη διαφορά δυναμικότητας και
σχεδόν αποτελεί ουτοπία η διεκδίκηση της 1ης θέσης, είτε στο κύπελλο, είτε στο πρωτάθλημα. Ακολουθούμε όμως τη ρήση του Πιέρ Ντε Κουπερντέν ότι «σημασία έχει η συμμετοχή» και γι΄αυτό συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τους αγώνες, το όμορφο οικογενειακό  κλίμα και τη παρέα γενικότερα.  Όλοι απολαύσαμε αγώνες και θέαμα. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η  σπουδαία ομάδα της Κέρκυρας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Καλός οικοδεσπότης αποδείχθηκε ο αθλητικός σύλλογος «Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων», που φρόντισε να μην λείψει τίποτε κατά την διάρκεια των αγώνων και να υπάρχουν όσο το δυνατό οι καλύτερες συνθήκες. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε δύο (2) τραπέζια. Οι έξι ομάδες χωρίσθηκαν σε 2 ομίλους ως εξής:
Α’  όμιλος = 1) Κροκόδειλοι Φλώρινας,  2) Απροπόνητοι Κοζάνης, 3)Φ.Ε.Α.Πρέβεζας.
Β’  όμιλος = 1) Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων, 2) Τρίτωνες Κόνιτσας, 30 Φ.Ε.Α.Κέρκυρας.
 Από τον Α’ όμιλο, 1η αναδείχθηκε η ομάδα της Φλώρινας, 2η η ομάδα της Κοζάνης και 3η η ομάδα της Πρέβεζας. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής :
1.- Κροκόδειλοι Φλώρινας – Απροπόνητοι Κοζάνης  =  4-0
2.- Απροπόνητοι Κοζάνης – Φ.Ε.Α.Πρέβεζας  = 4-0
3.- Φ.Ε.Α.Πρέβεζας -  Κροκόδειλοι Φλώρινας  = 0-4
 Από τον Β’ όμιλο, 1η αναδείχθηκε  η ομάδα της Κέρκυρας, 2η η ομάδα των Ιωαννίνων και 3η η ομάδα της Κόνιτσας. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής :
1.- Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων – Τρίτωνες Κόνιτσας  =   4-3
2.- Τρίτωνες Κόνιτσας – Φ.Ε.Α.Κέρκυρας  =    3-4
3.- Φ.Ε.Α.Κέρκυρας – Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων   =  4-1 
Με την ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίσθηκαν οι Βαβάτσικος Κώστας, Βραζιτούλης Νικόλαος, Καρατζένης Χρήστος, Καπετανίδης θεολόγος,  Καλομοίρης Δημήτριος, Σιχλιμοίρης Βασίλειος, Τόλιας Ανδρέας και Χρήστου Κώστας.
Τις απονομές στο τέλος τις έκανε ο πρόεδρος της περιφέρειας των βετεράνων –ανεξάρτητων κ. Πανουκίδης Γεώργιος.

Καλή συνέχεια σε όλους στο πρωτάθλημα.-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου