Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ 2014-15

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ  2014-15, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Της Π.Ο.Φ.Επ.Α κ. Σταύρου ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗ που τίμησε με την παρουσία του, τους αγώνες παραμένοντας στην αίθουσα των αγώνων σε όλη τη  διάρκεια τους.
Στη πανέμορφη Κόνιτσα το Σάββατο 4-4-2015 έγιναν σπουδαίοι αγώνες, μέσα  σε ένα όμορφο αθλητικό κλίμα, που διαμόρφωσαν οι συμμετέχοντες αποδεικνύοντας ότι διακατέχονται από το αθλητικό πνεύμα. Μικρή σημασία ποιος τερμάτισε 1ος ή 2ος με τη λήξη του πρωταθλήματος. Η επιτυχία βρίσκεται στο
εξής: Πέρασε ένα 8-ωρο αγώνων (από τις 10.00 έως 18.00), χωρίς να υπάρξει ψυχική κούραση. Οι ώρες κύλησαν ευχάριστα, αφού ο ένας αγώνας διαδέχονταν τον άλλο αγώνα με  το ενδιαφέρον να κορυφώνεται, από τις όμορφες και  θεαματικές φάσεις μέχρι την τελική έκβαση του αποτελέσματος.  Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστούμε  τους  φίλους-συναθλητές  της Κόνιτσας για τη διοικητική μέριμνα και την φιλοξενία τους.
Πρωταθλήτρια ομάδα: Δυτ.Μακεδονίας-Ηπείρου. «Κροκόδειλοι» Φλώρινας (συμμετέχει στη τελική φάση των έξι (6) πρωταθλητριών ομάδων από τις ανάλογες περιφέρειες,  που θα γίνει την 16 και 17 Μαϊου στη Βάρη-Αττικής ).
2η ομάδα:  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων
3η ομάδα:  «Απροπόνητοι»  Κοζάνης
4η ομάδα:  «Τρίτωνες»  Κόνιτσας
 Στο τέλος των αγώνων έγινε και η απονομή του κυπέλλου στη κυπελλούχο ομάδα 2014-15. (οι αγώνες είχαν γίνει τον Οκτώβριο 2014 στη Φλώρινα) και είθισται η απονομή να γίνεται με το τέλος του πρωταθλήματος.
Κυπελλούχος ομάδα : « Κροκόδειλοι» Φλώρινας
Φιναλίστρια ομάδα : Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  (θα συμμετάσχει   στη τελική φάση των έξι (6) κυπελλούχων ή φιναλίστ ομάδων  από τις ανάλογες περιφέρειες, που θα γίνει την 16 και 17 Μαϊου στη Βάρη –Αττικής).
3η ομάδα : «Τρίτωνες « Κόνιτσας

4η ομάδα : «Απροπόνητοι»  Κοζάνης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου