Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ 2013-14



Το Σάββατο 12-10-2013 στη Κόνιτσα  μετέβη η ομάδα των βετεράνων-ανεξαρτήτων των Ιωαννίνων, όπου εκεί αντιμετώπισε  την αντίστοιχη ομώνυμη ομάδα  στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δυτ.Μακεδονίας-Ηπείρου. Το πρωτάθλημα αυτό διεξάγεται πανελλήνια και κατά περιφέρειες εδώ και τρία (3) χρόνια ακολουθώντας τη ρήση του Πιέρ Ντε Κουμπερτέν, που ισχύει για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό ανεξαρτήτου ηλικίας << ο άνθρωπος μέσα από τον αθλητισμό προάγει την ηθική του τελείωση και δημιουργεί δεσμούς επικοινωνίας>>.
Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα με λίγους φιλάθλους και με την παρουσία του Δημάρχου Κόνιτσας κ. Γαργάλα Παναγιώτη -(ο οποίος σημειωτέον στο τέλος του αγώνα έπαιξε σετ με αθλητή  των Ιωαννίνων και τα πήγε περίφημα)-  διεξήχθη ο αγώνας εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα την
είσοδο των βετεράνων-ανεξαρτήτων της Κόνιτσας στο ανωτέρω πρωτάθλημα από φέτος. Ψυχή της ομάδας ο Παναγιώτης Παγουρτζής που δημιούργησε τις προϋποθέσεις  και έβαλε τις βάσεις αρχικά για την  ίδρυση της ομάδας των βετεράνων-ανεξαρτήτων και στην συνέχεια για την ίδρυση ομάδας με στόχο την συμμετοχή της στο επίσημο πρωτάθλημα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Ήδη 15 νεαροί αθλητές –τριες έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις με τον <<δάσκαλο>> Παναγιώτη. Ευχόμαστε να στεφθεί με επιτυχία αυτή η προσπάθεια στη Κόνιτσα  και εκτός από πόλη του κανόε-καγιάκ να γίνει και πόλη του πιγκ-πογκ.
Το τελικό σκορ του αγώνα μετά από τρεις ώρες σκληρής αναμέτρησης   διαμορφώθηκε στο 5-4 υπέρ των Ιωαννίνων. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1) Παγουρτζής Παναγιώτης  -Καρατζένης Χρήστος         =  3-0
2) Φιλίππου  Γρηγόριος     -   Τόλιας Ανδρέας                  =  3-0
3) Κυρίτσης Ευάγγελος    -    Καπετανίδης θεολόγος        =  0-3
4) Φιλίππου Γρηγόριος      -   Καρατζένης Χρήστος          =  3-2
5) Παγουρτζής Παναγιώτης - Καπετανίδης θεολόγος       =  1-3
6) Κίτσιος     Βασίλειος      -   Τόλιας  Ανδρέας                 =  1-3
7) Φιλίππου Γρηγόριος      -   Καπετανίδης  θεολόγος       =  2-3
8) Κίτσιος    Βασίλειος      -   Καρατζένης  Χρήστος         =  0-3
9) Παγουρτζής Παναγιώτης – Τόλιας Ανδρέας                  =  3-0

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου